Expositie Dick Aerts in het Sint-Gabriël Klooster Haastrecht

Deel dit:

download (1)HAASTRECHT – Kunstenaar Dick Aerts exposeert in het eerste weekend van september met beelden in de tuin van het Sint-Gabriël Klooster.  Zo’n twintigtal gegoten beelden van brons en gips zullen uitgestald worden in de tuin van het klooster aan de provinciale weg 62 in Haastrecht. Herkenbare figuren met vaak symbolische betekenissen. 

Pronkstuk van de expositie is een grote engel die een kind meedraagt als geschenk. Wat opvalt aan dit werk is de schetsmatige werkwijze. Geen gladde afgewerkte volumes maar brede toetsen die de dynamiek vergroten en getuigen van een hartstochtelijk zoeken naar de balans. De kunstenaar Dick Arts heeft zijn atelier in Utrecht. Hij heeft o.a. het ontwerp van de rotonde van Haastrecht vervaardigd. De afgelopen jaren organiseert hij tentoonstellingen op eigen titel  wat telkens een groot belangstellend publiek trekt.

De tuin van het klooster is voor een ieder die zich wil laten verrassen door deze uitzonderlijke sculpturen. Op zaterdag 1 en zondag 2 september toegankelijk van 11.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

download

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.