Eeuwfeest Harmonie Stolwijk

Deel dit:

DSC4770.NEF_STOLWIJK – De Harmonie Stolwijk viert dit jaar het 100-jarig jubileum. Dit feest gaat niet onopgemerkt voorbij. Op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart wordt een jubileumconcert gegeven in Het Kwartier in Stolwijk. Gebracht wordt een breed gevarieerd programma met ‘Muziek door de eeuw heen’.

In 100 jaar is op muzikaal gebied veel veranderd. Om een impressie te geven van de ontwikkeling van de Harmonie van 1918 tot 2018 is het thema ‘Muziek door de eeuw heen’ toegekend aan het komende jubileumconcert. Een concert vol afwisselende stijlen en klanken.

De muzikanten hebben de afgelopen tijd zich met veel enthousiasme voorbereid. Het beloven twee mooie avonden te worden onder leiding van dirigent Xandra Zijlstra en instructeur Wilco Moerman. Belangstellenden zijn welkom. Beide avonden beginnen om 20.00 uur. De zaal in Het Kwartier is geopend vanaf 19.30 uur. Naast het concert zal op beide avonden een verloting plaatsvinden. Twee leden van de Harmonie Stolwijk zullen op vrijdagavond gehuldigd worden. Op zaterdag is er ter afsluiting een optreden van ‘De Falmingo’s’ uit Rotterdam. Kaarten a 10,- euro zijn te koop bij supermarkt EMTE in Stolwijk of op de avond zelf aan de zaal.

Na dit jubileumconcert is het feest nog niet afgelopen. Verderop dit jaar staan ook nog een Oranjeconcert, een Leerlingenconcert, een Kinderconcert en een slagwerkevenement op de planning.

Harmonie Stolwijk

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.