Eerste Nazomer Shopping Festival in Schoonhoven

Deel dit:

shopping1SCHOONHOVEN – In Schoonhoven is het zaterdag 16 september extra leuk winkelen tijdens het eerste Nazomer Shopping Festival.

Stadsbeiaardier Boudewijn Zwart luidt ‘s-morgens om 10.00 uur het festival in met een concert op het stadhuiscarillon. Vanaf dat moment is het shoppen geblazen in de bijna honderd winkels van de historische binnenstad. Het winkelfestival wordt om 17.00 uur afgesloten met een nazomerse borrel op de terrassen.

De tachtig bij de VOC aangesloten winkels, zilversmeden en horecabedrijven zijn herkenbaar aan een speciale Nazomer-aanbiedingenposter en ontvangen hun gasten met talloze kortingsacties, eenmalige nazomeraanbiedingen en gastvrije verrassingen. Daarnaast kunnen volop punten worden gespaard met de Zilverknip en serveren de terrassen een verkoelend drankje.

shopping2

Kinderprogramma
Kinderen kunnen zich laten schminken en zich helemaal uitleven op een zomers springkussen op de Dam. Verder is er voor kids een speurtocht door het stadscentrum waarbij ze verborgen letters in de winkeletalages moeten verzamelen om het antwoord te vinden. Naast mooie prijzen ontvangen alle kinderen bij inlevering van hun deelnameformulier een gratis nazomerijsje.

Het tiende Nazomerfestival duurt tot en met zondag 1 oktober. Meer informatie is te vinden op www.nazomerfestival.info

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.