Eerste editie Bluesfestival Lekkerkerk

Deel dit:

bluesLEKKERKERK – Bluesliefhebbers opgelet! Op zondag 21 oktober ontvangt Partycentrum Amicitia vier bluesbands tijdens haar eerste editie van Bluesfestival Lekkerkerk.

Het festival wordt om 14.30 uur geopend door de vierkoppige bluesband Route 61, gevolgd door de Goudse band Mo & The Stage Animals en bluesrockband The Mental Pirates. De Rotterdamse bluesband St. Louis Slim sluit de middag om 18.30 uur af.

De bands hebben allen hun sporen verdiend in zowel binnen- als buitenland. Geïnteresseerden hebben na afloop de mogelijkheid om te blijven eten in restaurant Huisje van de Zeeuw.

In Amicitia hebben ze deze zomer niet stilgezeten. “De grote zaal heeft de afgelopen weken flink in de steigers gestaan en een mooie upgrade gekregen. Met de komst van het bluesfestival hopen we de zaal symbolisch voor het grote publiek te openen”, zegt organisator Matthijs Ritskes.

Naast het bluesfestival biedt Amicitia het komende najaar ook verschillende andere bands een podium in haar muziekzaal.

Vanaf komende maand staan achtereenvolgens South Mountain (country), Blue Grass Boogiemen (bluegrass), Scott Woods (country), de Polderband uit Krimpen aan den IJssel (rockjaren ’70) en tot slot The Amazing Stroopwafels live op het podium.

Meer informatie over de aanvangstijden en kaartverkoop is zichtbaar op www.amicitia-lekkerkerk.nl. Meer informatie op te vragen via evenementen@kwhoreca.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.