DizzizJazz zoekt trompettisten en trombonisten

Deel dit:

Bigband DizzizJazz.

Bigband DizzizJazz.

SCHOONHOVEN – DizzizJazz is op zoek naar versterking. Daarom houdt de Schoonhovense bigband op dinsdag 20 maart van 20.00 tot 22.00 uur een inlooprepetitie in het ‘Schoolgebouw’ in Willige Langerak.

Trompettisten en trombonisten zijn worden uitgenodigd om mee te spelen en kennis te maken met de band en het repertoire.

DizzizJazz speelt een diversiteit aan herkenbare pop, funk, soul en jazz hits in combinatie met de echte bigband ‘standards’, van onder andere Count Basie, Sammy Nestico en Quincy Jones.

“De sfeer in de band is bijzonder goed”, vertelt bandleider Coert Zonneveld. “En de samenstelling uniek; een groep enthousiaste muzikanten in een heel hecht team. Ik sta elke week met veel plezier voor deze band. Het zou mooi zijn wanneer de kopersecties kan worden aangevuld. Daarom kijk ik echt uit naar de open repetitie van 20 maart.”

Trompettisten en trombonisten kunnen zich aanmelden voor de inlooprepetitie via dizzizjazz@hotmail.com. Bladmuziek van de te repeteren nummers wordt vooraf opgestuurd.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.