‘Dirty Thirty Party’ in Sportcafé De Bakwetering

Deel dit:

350503_Poster_DirtyThirtyParty.inddLEKKERKERK – DDD Entertainment en Sportcafé De Bakwetering in Lekkerkerk houden op zaterdag 4 april de Dirty Thirty Party voor 30-plus. Aanvang: 20.00 uur. Einde: 00.30 uur.

“Precies een jaar geleden organiseerden we voor de eerste keer een 30-plus disco in het sportcafé dat binnen de kortste keren uitverkocht was en super positieve reacties opleverde bij de bezoekers”, vertelt Jan Timmer. “Reden voor Dj Dirk, Dj Patrick en ons om een tweede editie op touw te zetten. Dat wordt de Dirty Thirty Party op 4 april, precies een jaar na de vorige!”

Tijdens het feest worden alle oude hits gedraaid en staan optredens gepland van L-Fish & The Brew en het duo Elvis & Denise. “Het belooft weer een topavond te worden”, zegt DJ Dirk. “Wij hebben er in ieder geval al geweldig veel zin in.”

Kaarten à zes euro kunnen op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdagavond vanaf 20.00 uur in de voorverkoop gekocht worden aan de bar van Sportcafé De Bakwetering, Nicolaas Beetsstraat 403 in Lekkerkerk. Reserveren: info@djdirk.info.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.