Dagbesteding Krimpenerwaard houdt weer Goede Doelen Dag

Deel dit:

sdkLEKKERKERK – Na een geslaagde eerste editie, organiseert Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard dit jaar opnieuw een Goede Doelen Dag. Gekozen is voor zaterdag 15 september en dit keer is de Dierenopvang in Krimpen aan den IJssel het goede doel.

Van 14.00 tot 17.00 uur is het een middaglang feest op sportpark Weydehoeck aan de Weidelaan 55 in Lekkerkerk. Er staan diverse kraampjes klaar met allerlei producten en artikelen die gemaakt zijn door deelnemers van verschillende dagbestedingslocaties. Ook zijn er lekkere drankjes, pannenkoeken, hamburgers en nog veel meer. Ook leuk: de grabbelton.

Sponsorloop
Eén van de hoogtepunten van de Goede Doelen Dag is de Sponsorloop. Deze begint om 14.30 uur en duurt tot 15.30 uur. Het is de bedoeling dat de deelnemers zoveel mogelijk rondjes over de skeelerbaan van het sportpark lopen of rennen. Ze kunnen zich per ronde laten sponsoren of voor een vast bedrag. Niet alleen de deelnemers en medewerkers/vrijwilligers van de stichting worden uitgenodigd mee te doen, ook familieleden, kennissen en alle andere belangstellenden zijn van welkom. Aanmelden kan vis marjan.stgkrimpenerwaard@gmail.com

Dierenopvang
Het goede doel – Dierenopvang Krimpen aan den IJssel – is speciaal uitgekozen door de overgrote meerderheid van de dagbestedingsdeelnemers. “Het is belangrijk dat zwerfdieren en dieren waar afstand van is gedaan, goed worden opgevangen”, zegt Ruben, lid van de Cliëntenraad en zelfverklaard dierenvriend. “Daarom vind ik de Dierenopvang super.”

Blij
“En wij zijn enorm blij en trots op het feit dat de deelnemers van Dagbesteding Krimpenerwaard ons hebben uitgekozen als goed doel”, haakt Marloes Clever namens Dierenopvang Krimpen in op de woorden van Ruben. “Elke donatie is meer dan welkom. Daarmee en met de opbrengsten uit ons dierenpensioen kunnen we de boel draaiende houden en de honden en katten in het asiel de juiste aandacht blijven geven. Ik hoop op een prachtige dag de 15e september! En dat het maar heel druk mag worden tijdens de Goede Doelen Dag!”

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.