Circus Bossle deze week in Schoonhoven

Deel dit:

circusSCHOONHOVEN – Circus Bossle slaat zijn tenten deze week op in Schoonhoven. De tent komt te staan op het terrein bij de Kluswijs Kommer aan de Diamant.

Bossle presenteert een gloednieuwe show, vol spectaculaire stunts, duizelingwekkende acts en natuurlijk grappen en grollen. Nog steeds zijn de dieren de belangrijkste pijlers in de show. Naast de bekende paarden zijn er pony’s, ezels, alpaca’s en zelfs een dressuur met dwerggeitjes.

Ook zijn humor en acrobatiek een grote factor in de show. Vrolijke clowns zorgen voor lachsalvo’s in de tent. De charmante Miss Loreen laat zien dat naast het klassieke jongleren met de handen, het ook met de voeten kan. Natuurlijk heeft de show een spectaculair einde; Mister Vulcano speelt met vuur, eet vlammen en spuwt als een draak metershoge vuurfonteinen.

circus2

De voorstelling duurt ruim anderhalf uur met een pauze van een kwartieren is geschikt voor alle leeftijden. Kaarten zijn al vanaf tien euro verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De circuskassa is op voorstellingsdagen geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. In vele winkels in de regio worden kortingsbonnen uitgedeeld.

Er zijn voorstellingen op woensdag 18 juli om 15.00 uur, donderdag 19 juli om 17.00 uur, vrijdag 20 juli om 17.00 uur, zaterdag 21 juli om 15.00 uur en zondag 22 juli de laatste voorstelling om 14.00 uur.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.