Buitenspeeldag Krimpen vol activiteiten

Deel dit:

buitenspeeldagKRIMPEN A/D IJSSEL – Woensdag 13 juni is het weer Buitenspeeldag. Van 13.00 tot 16.30 uur is iedereen welkom op het Tuyterplein in Krimpen aan den IJssel om te komen buitenspelen. Ook dit jaar zorgt Synerkri samen met lokale organisaties voor een middag vol plezier, want buitenspelen is leuk, gezellig en gezond.

Wereldkampioen groundmoves Nasser El Jackson zorgt voor voetbalspektakel. Van 13.30 tot 15.30 vertoont deze allround straatvoetballer zijn creativiteit en snelheid en zal de kinderen uitnodigen tot een partijtje panna- en freestylevoetbal.

DrumTastic zorgt deze middag 15.00-16.30 uur voor een swingende drum work-out op een fitnessbal. Om 15.15 uur start de finale van het Krimpens Knikkerkampioenschap. De winnaars van de voorrondes nemen het deze middag tegen elkaar op. Speelgoedwinkel Dottelijne richt een knikkerplein in met allerlei knikkeractiviteiten.

En er is nog veel meer te beleven en te doen, zoals natuur ontdekhoeken, een stormbaan en spelen zoals vroeger bij de activiteit van het Streekmuseum Krimpenerwaard.

De Buitenspeeldag is vrij toegankelijk, vooraf aanmelden is niet nodig. Iedereen is welkom. Bij de aanmeldkraam is een strippenkaart verkrijgbaar Kinderen kunnen als ze alle activiteiten hebben gedaan hun strippenkaart inleveren bij de aanmeldkraam. Onder de ingeleverde strippenkaarten worden vrijkaartjes voor zwembad de Lansingh verloot.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.