De Boer op: culturele fietstocht langs de Vlist

Deel dit:

boeropHAASTRECHT/VLIST – De Culturele Raad Stolwijk en Cultureel Podium Vlist houden op zaterdag 2 juni ‘De Boer op’, een tien kilometer lange fietstocht langs het riviertje de Vlist waarbij men vijf voorstellingen op bijzondere locaties in Haastrecht en Vlist kan bezoeken.

Onderweg kan de fietsende deelnemer afstappen om te luisteren naar een verhaal van de Boezemmolen, het gezang van de Vlisterzangers of de gezamenlijke uitvoering van muziekvereniging Concordia Haastrecht en Harmonie Stolwijk.

Op de volgende locatie kan men genieten van een eenakter van toneelvereniging de Schijnwerper of toneelvereniging ArToHa. En onderweg naar de volgende voorstelling kunnen deelnmers genieten van de natuur en van de buitenexpositie ‘In de natuur’, schilderijen die door scholen, zorgboerderijen en verenigingen zijn gemaakt. Deze expositie is te bewonderen tot halverwege september.

Totaal zijn er vijf voorstellingen en de uitgestippelde fietsroute, rond het riviertje de Vlist, zorgt ervoor dat deelnemers telkens op tijd bij de volgende voorstelling kunnen zijn. Ieder heel uur vangen de diverse voorstellingen aan.

Deelnemers kunnen zelf kiezen waar ze met de fietstocht willen beginnen, iedere theaterlocatie is tevens opstapplaats.

Aanvang eerste voorstelling: 12.00 uur.
Aanvang laatste voorstelling: 16.00 uur.

Toegangskaarten voor vijf voorstellingen (inclusief fietsroute en beschrijving van de activiteiten) kost zeven euro (kinderen tot twaalf jaar een euro). De kaarten zijn verkrijgbaar op de vijf locaties van de voorstellingen.

De adressen waar de voostellingen zijn: Oost-Vlisterdijk 1 in Haastrecht, Oost-Vlisterdijk 11, Bonrepas 22a, Julianaplein 26 en West-Vlisterdijk 9 in Vlist.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.