Bluesfestival in Concordia Haastrecht

Deel dit:

bluesfestivalZaterdag 21 februari is het Bluesfestival in Cultureel Centrum Concordia: de hele avond kunnen muziekliefhebbers genieten van optredens in de grote zaal en in het Grand Café Concordia van Southside Blues Revue, The Guest Bluesband en Lamm Grey Bluesband. Drie Blues bands, drie podia, drie verschillende stijlen…….

Southside Blues Revue is een opvallende band die, sinds de oprichting begin 2004, stevige voet aan de grond heeft gekregen in de Nederlandse Blues scene. De band heeft jarenlang een van Neerlands grootste blueshelden begeleid: Met Magic Frankie stond de band op het hoofdpodium van grote festivals.

The Guests’ roots liggen in Ammerstol. Het repertoire van de Guests bevat songs van Blues-grootheden als the Red Devils, JJ Cale, ZZ-top, BB-King, Canned Heat, Roy Buchanan, Sonny Boy Williamson, Buddy Guy, John Mayall, Muddy Waters en vele anderen. The Guests is geen typische coverband, alle songs zijn ‘Guestified’. Sinds een paar jaar schrijven de Guests hun eigen tekst en muziek voor blues songs en de bron lijkt nog niet opgedroogd. Deze songs komen –zoals het hoort bij Bluesmuziek- ‘Straight from the Heart’.

\De Lamm Grey Bluesband is blues uit de Randstad met een repertoire van blues(-rock) klassiekers van Eric Clapton, Stevie Ray Vaughn, Poppa Chubby, Red Devils en vele anderen. Bekende en onbekende nummers op geheel eigen wijze gebracht.

Het Bluesfestival begint zaterdag 21 februari om 20.00 uur. Kaarten (à 10,- euro) zijn te bestellen via www.cultureelcentrumconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website). 

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.