Bergambachtdag in teken van hobby- en geraniummarkt

Deel dit:

bergambachtdag BERGAMBACHT – De traditionele Bergambachtdag staat dit jaar in het teken van geraniums en hobby’s.

Bezoekers zijn zaterdag 20 mei van welkom van 10.00 tot 16.00 uur. Zij kunnen die dag op en rond het H.B. Nederburghplein rekenen op een groot aanbod aan tuin-, kuip- en terrasplanten van de Gouden Roos op de geraniummarkt. Het gaat daarbij uiteraard om geraniums, maar ook om andere zomerse bloeiers.

Daarnaast kunnen de bezoekers rekenen op een welvoorziene hobbymarkt. In de Hoofdstraat staan 25 kramen die gevuld worden met de meest uiteenlopende hobby’s. “Zo is de damvereniging aanwezig, waar iedereen kan aanschuiven voor een gezellig potje dammen”, vertelt Grea van Vliet op de website van winkeliersvereniging De Winkelhof. “Verder laten de deelnemers vooral veel creativiteit zien. Er wordt gehaakt, gebreid, wol verwerkt, hout bewerkt, mooie kralen en kaarten gemaakt. Eén van de deelnemers laat belangstellenden zien hoe kaarsen gemaakt worden.”

Er is een boekenkraam en een stand met brocante. “Het is nog maar een greep, er is veel meer te beleven. Bijzonder en nieuw in deze omgeving is diamant borduren. Een lekkere pannenkoek van Onder de Molen en een ijsje van Carolien maken het aanbod compleet. Diverse winkeliers van De Winkelhof nemen ook aan de markt deel.”

Net als de andere winkeliers van Winkelhof Bergambacht kijkt Grea van Vliet kijkt uit naar de Bergambachtdag. “Er hangt altijd een heel ontspannen en gemoedelijk sfeertje. Bezoekers kunnen lekker snuffelen bij de verschillende kraampjes.” Ze hoopt op mooi weer. “Dat heb je natuurlijk niet in de hand, maar met een stralend zonnetje komen er toch meer bezoekers op een evenement als dit af. Wij als organisatie merken in ieder geval dat veel mensen zin hebben in de Bergambachtdag. Die kijken er echt naar uit. Ze vinden het ontzettend leuk om hier te komen en te genieten van het sfeertje en het aanbod.”

U vindt het volgende mogelijk ook interessant...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.