Avondvierdaagse Lekkerkerk gaat voor een schone buurt

Deel dit:

avondvierdaagseLEKKERKERK – Van 28 mei tot en met 1 juni organiseert wandelsportvereniging Op Stap de veertigste avondvierdaagse in Lekkerkerk, dit keer in samenwerking met Nederland Schoon.

(Voor)inschrijven kan op woensdag 23 mei van 19.00 tot 20.00 uur in sporthal De Bakwetering en voor de start op maandag 28 en dinsdag 29 mei vanaf 18.30 uur. Kosten bij voorinschrijving zijn vier euro en op de eerste twee avonden 4,50 euro.

De start is bij de sporthal met iedere avond een vijf en een tien kilometer route. Lekkerkerkse ondernemers zorgen voor een verrassing onderweg. Natuurlijk ontbreekt ook de bijdrage van de muziekvereniging niet. Zij zorgen op dinsdag, woensdag en vrijdag voor een gezellig deuntje, waardoor het lopen nog leuker wordt.

Een schone avondvierdaagse
“In samenwerking met de landelijke organisatie ‘Supporter van Schoon’ komen we dit keer in actie voor een schone buurt”, vertelt Angelique Pottuit, voorzitter van de wandelsportvereniging. “Voor de leerlingen van de basisscholen is een leerzame quiz over het milieu beschikbaar gesteld. Aan de deelnemers worden vuilniszakken gegeven met de vraag om zwerfafval onderweg te verzamelen.”

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.