Arto Post Laboro uit Schoonhoven speelt ‘Dwazen’

Deel dit:

downloadSCHOONHOVEN – Op zaterdag 22 september gaat het stuk ‘Dwazen’ van Neil Simon in première in het Arto Theater. Het stuk wordt in totaal vijf maal opgevoerd. De laatste voorstelling is op zondag 7 oktober.

In het idyllische gehucht Kulyenchikov krijgt Leon een geweldige baan aangeboden als leraar. Daar ontmoet hij mensen die het stof van de stoep hun huis in vegen en mensen die geloven dat, als je een koe op z’n kop melkt er meer room in zit. Het blijkt dat Kulyenchikov al 200 jaar vervloekt is met chronische domheid.

Als Leon de beeldschone Sofia ontmoet is hij zeer gemotiveerd om er alles aan te doen de vloek te verbreken. De wanhopige dorpsbewoners hebben er echter niet bij verteld, dat als hem dit niet binnen 24 uur lukt, hij net zo dom zal worden als zij.

Deze sprookjesachtige klucht wordt gespeeld door toneelgezelschap Arto Post Laboro en staat onder regie van Carla de Goeij.

De voorstellingen beginnen om 20.15 uur. Kaarten kosten 11,50 euro per stuk. Voor alle speeldata kijk op www.artotheater.nl.

Dwazen.APLjpg-1200x1697

 

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.