Actieve zomer in Krimpen aan den IJssel

Deel dit:

zomerKRIMPEN A/D IJSSEL – Onder de noemer ‘Krimpense Zomerweken’ houdt Synerkri, samen met lokale organisaties en bedrijven, vier weken de leukste activiteiten in de zomervakantie voor kinderen. Er zijn veertig verschillende activiteiten te doen, verdeeld over vier weken zomervakantie.

Ook dit jaar is er een aantrekkelijk activiteitenprogramma samengesteld voor kinderen uit Krimpen aan den IJssel. Zo zijn er workshops en clinics op het gebied van natuur, wetenschap, techniek, knutselen, sport, spel en film. Er zijn activiteiten voor kleine groepjes kinderen en activiteiten waarbij aanmelden niet nodig is en waaraan heel veel kinderen kunnen deelnemen. Informatie over het aanbod is te vinden op www.synerkripas.nl.

Start
De start van de Krimpense Zomerweken was op zaterdag 14 juli tijdens de Kinderverwendag van winkelcentrum De Olm. In samenwerking met de winkeliersvereniging had Synerkri een zomers programma neergezet. Kinderen konden super bellenblazen, zomerknutselen en nog veel meer. Meer dan 150 kinderen hebben meegedaan en zijn daadwerkelijk in het zonnetje gezet door de winkeliers. Na afloop stond voor ieder kind een goodiebag klaar met de leukste verrassingen.

Slotfeest
Natuurlijk wordt de zomervakantie goed afgesloten in augustus. Dit wordt gedaan met drie dagen VakantieDorp in de laatste vakantieweek. Op de sportvelden bij het Krimpenerwaard College zijn van 21 tot en met 23 augustus de leukste zomeractiviteiten te doen. Iedereen is welkom van 10.30 tot 14.30 uur. Om mee te doen met VakantieDorp hebben kinderen geen Synerkripas nodig. Tijdens het VakantieDorp zijn er een aantal activiteiten waarvoor nu al – met een Synerkripas – aangemeld kan worden, zoals voor de activiteit ‘Mozaïeken doe je samen’ en de Wielrenclinics.

Meer informtie over het aanvragen van een Synerkripas staat op www.synerkripas.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.