ABBA Tribute in Theater Concordia Haastrecht

Deel dit:

abbaHAASTRECHT – ‘Dancing Queen’, ‘Waterloo’, ‘Mamma mia’ en ‘The winner takes it all’: ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld. Voor wie een avond wil meezingen en dansen op al die bekende hits, verzorgt ABBA Tribute zaterdag 23 september een optreden in Theater Concordia in Haastrecht.
  
ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en ruim 370 miljoen platen in totaal). In 2013 heeft ABBA Tribute zich ontfermd over de rijke muzikale nalatenschap van deze legendarische groep.

Met z’n zessen staan ze garant voor een sfeervol eventueel avondvullend programma, met repertoire waarbij iedereen vaak achteraf zegt: ‘ik kende de nummers allemaal’. Het is muziek met een grote herkenbaarheid waardoor spontaan hele zangkoren ontstaan tijdens deze concerten.
 
De ABBA Tribute begint zaterdag 23 september om 20.15 uur. Kaarten (à 22,50 euro) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website). 

U vindt het volgende mogelijk ook interessant...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.