41ste editie Haastrechtse Jaarmarkt in aantocht

Deel dit:

jaarmarktHAASTRECHT – De Haastrechtse Jaarmarkt beleeft dit jaar haar 41ste editie op zaterdag 26 mei. De dag wordt om 10.00 uur geopend door de burgemeester Roel Cazemier. Aansluitend is de superloterij met mooie prijzen, beschikbaar gesteld door plaatselijke ondernemers.

Daarna barst de gezellige feestdag los met een grote braderie en rommelmarkt van 10.00 tot 17.00 uur.

Het Havenplein doet weer dienst als evenementenplein met een doorlopend programma van 10.00 tot 1.00 uur.

Speciale aandacht is er dit jaar voor het 50-jarig jubileum van volleybalvereniging Haastrecht. Zo komt er op het evenementenplein een ‘volleybal experience’ inclusief beachvolleybalveld. Zowel kinderen als volwassenen kunnen hier vanaf 10.30 uur kennis maken met de volleybalsport. Tussen 11.00 en 15.00 uur is JoinVolleybalTour aanwezig met volleybalactiviteiten. Zo is er een springstation, een speciale duikmat en een smashmuur. Verder is er een beachvolleybaltoernooi met prijzen voor de winnaars.

Op het podium deze dag optredens van onder anderen feestzanger Jan van Woudenberg, allround coverband JeWelste, de dj’s van Superfuif, Saxo p-air en zangeres Sarina Kay. Verder is er een professionele lasershow.

De Haastrechtse Jaarmarkt is een samenwerking tussen Ondernemersvereniging Haastrecht (OVH), diverse stichtingen, verenigingen en goede doelen, zowel lokaal als regionaal.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.