40e braderie op het Dorpsplein in Stolwijk  

Deel dit:

DSCF8266 (Kopie) STOLWIJK – Het is nog maar half mei, maar toch zijn de leden van de braderiecommissie in Stolwijk druk bezig met de voorbereidingen van de Stolwijkse braderie.

Op zaterdag 19 augustus is het weer zover, voor de veertigste editie op rij zullen op het Dorpsplein en wijde omgeving weer tientallen kraampjes verrijzen. Verenigingen, hobbyisten en ondernemers zorgen weer voor volop gezelligheid. Terrasjes, diverse eettentjes en hier en daar een deuntje muziek kunnen de sfeer alleen maar verhogen. Naast de kraampjes is er nog van alles te doen en te zien. Natuurlijk wordt er ook weer een plaatsje ingeruimd voor de kindervrijmarkt, waar kinderen hun afgedankte spulletjes aan de man kunnen brengen.

De Stolwijkse braderie op zaterdag 19 augustus begint ook dit jaar weer om 11.00 uur en zal rond 17.00 uur afgelopen zijn. Aanmelden als deelnemer kan via de mail op stolwijkse-braderie@live.nl. Informatie is te verkrijgen via telefoonnummer 06-51119066.

“Naast deelnemers voor de jaarlijkse braderie zijn we ook, dringend op zoek naar een aantal enthousiaste en inspirerende nieuwe commissieleden”, laat Adri Verhoeven, namens de braderiecommissie weten. “Mensen met frisse ideeën en die het leuk vinden om één keer per jaar iets voor het dorp Stolwijk, en haar bewoners te organiseren worden van harte uitgenodigd om contact op te nemen met het eerdergenoemde telefoonnummer, of een mailtje sturen naar ons mailadres.”

U vindt het volgende mogelijk ook interessant...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.