Haringparty met veiling bij ‘De Veerpoort’

Deel dit:

veerpoort1SCHOONHOVEN – Cafetaria brasserie de Veerpoort in Schoonhoven geeft dinsdag 19 juni een gratis haringparty aan de boorden van de Lek. Naast proeven van de Hollandse Nieuwe vinden er diverse activiteiten plaats, waaronder een goede doelen veiling.

“Onze chefkok maakt er een culinair feestje van”, vertelt Danny Moor. “De muziek wordt verzorgd door dj Marcello. Ook is er een optreden van het Schoonhovense zeemanskoor ‘Recht zo die gaat’.”

Tijdens de haringparty wordt een loterij en veiling gehouden ten bate van meerdere goede doelen, waaronder het Maasstad ziekenhuis en manage De Hoekse Gang. Ook gaat een deel van de opbrengst naar onderzoek naar de spierziekte Duchenne. “Daarnaast gaan we nog iets ondernemen voor de Ammerstolse ijsclub.”

De haringparty is vanaf 16.00 uur gratis te bezoeken. Moor: “Sponsoring voor dit evenement ten bate van de goede doelen is natuurlijk altijd zeer welkom. Wie bijvoorbeeld items beschikbaar wil stellen voor de veiling en/of loterij, kan contact met ons opnemen via info@veerpoort.nl.” Zie ook www.veerpoort.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.